Tag : „Максим“

Вести Македонија

Максим Ацевски е избран за нов државен ревизор

Слободен печат
Со поддршка од сите парламентарни партии, денеска во македонскиот парламент под речиси две години беше избран новиот државен ревизор. Станува збор за Максим Ацевски, кој...
Вести Македонија

Максим Ацевски е предложен како нов главен државен ревизор

Слободен печат
Собраниската комисија за прашања на изборите и именувањата денеска го предложи Максим Ацевски за главен државен ревизор. Едногласно е донесена одлуката од Комисијата, а нејзиниот...
Жена Магазин

Кои се петте официјално најзгодни Русинки? (ФОТО)

Слободен печат
Руското издание на машкиот магазин „Максим“ ја објави својата годишна листа на 100 најзгодни жени во земјата. За да се одбере кои жени ќе бидат...
Вести Свет

Гори познат трговски центар во Русија (ВИДЕО)

Горан Наумовски
Се запали еден од најголемите трговски центри во рускиот град Владивосток. Станува збор за центарот „Максим“ извести регионалната управа на Министерството за вонредни ситуации на...