• макаби хаифа

Шведски фудбалер ќе биде избркан од Макаби затоа што одбил да држи натпис за ослободување на израелските заложници?

Шведскиот фудбалер Даниел Андреас Сундгрен кој го носи дресот на Макаби Хаифа е во голем проблем откако одби да држи натпис со повик за ослободување на израелските затвореници. Сундгрен кој има 33 години е еден од најважните фудбалери на Макаби, но неговата иднина во овој клуб сега е доведена во прашање. Израелскиот министер за национална …

Шведски фудбалер ќе биде избркан од Макаби затоа што одбил да држи натпис за ослободување на израелските заложници? Read More »