• љупчо

Николовски: Ќе направиме се за да докажеме дека искрено и одговорно работиме на борба против корупцијата

Оваа недела се очекува да биде формирана работната група за измени на Законот за борба против корупцијата по барање на ДКСК за што е веќе задолжен министерот за правда Бојан Маричиќ, а утре пред собраниската Комисија за политички систем ќе се најде Стратегијата за борба против корупцијата која долго време чека да дојде на дневен …

Николовски: Ќе направиме се за да докажеме дека искрено и одговорно работиме на борба против корупцијата Read More »