• Љупчо Ристовски

Ристовски: Две три партии веќе со години нѐ тормозат на политичката сцена

Две три партии веќе со години не тормозат на политичката сцена. Ќе изненадиме на овие избори со нашиот пристап, вели претседателот на Интегра, Љупчо Ристовски во Студио 10 на ТВ24. Тој очекува народот да препознае искрени намери, вредност, доблест и интегритет. -Околните народи и држави ја примаат и ја спроведуваат таа визија, да одиме чекор …

Ристовски: Две три партии веќе со години нѐ тормозат на политичката сцена Read More »