• лудост

ВИДЕО | Бизарна свадба во Србија: Со зоља по невеста!

Секој народ има своја автентична традиција која вешто се пренесува од генерација на генерација. Како кај нас, така и во соседна Србија до ден денес се следат низа обичаи, а еден од тие обичаи е пукање во јаболко со пушка. Меѓутоа, сватовите од еден српски регион решиле обичајот да го подигнат на едно сосема ново …

ВИДЕО | Бизарна свадба во Србија: Со зоља по невеста! Read More »