Кикбоксерот Стојчевски со два сребрени медали на „Балкан Опен 2021“ во Тешањ

Македонските кикбоксери се закитија со вкупно седум медали на меѓународниот турнир „Балкан Опен 2021“ кој се одржа во Тешањ, Босна и Херцеговина. Помеѓу освојувачите на медали беше и Павел Стојчевски од Делчево кој успеа двапати да освои сребро. Со оглед на тоа што конкуренцијата беше силна, задоволен од ваквиот настап и резултат на Павел е …

Кикбоксерот Стојчевски со два сребрени медали на „Балкан Опен 2021“ во Тешањ Read More »