• липосукциската исхрана

Неда Украден со совршена линија и во осмата деценија: Го сакам „Липо“ системот на слабеење зашто дава брзи резултати

Откако качила неколку килограми повеќе за време на корона-кризата и домашната изолација, кога времето најчесто го поминувала во кујна, пејачката брзо ги стопила масните наслаги со помош на „Липо“ напивките и липосукциската исхрана. Со својот изглед во осмата деценија од животот, на легендарната пејачка Неда Украден може да ѝ позавидат и нејзините двојно помлади колешки. …

Неда Украден со совршена линија и во осмата деценија: Го сакам „Липо“ системот на слабеење зашто дава брзи резултати Read More »