12.8 C
Скопје

Tag : ликовниот

Култура

Изложба на дигитални принтови од ликовниот уметник Валмир Азири

МИА Агенција
Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1 и 2, од денеска до 16 јуни ќе биде отворена изложба на...