• Ле Пен

Доколку биде избрана за француски престедател Ле Пен ќе ја укине обновливата енергија и ќе инвестира во нуклерани реактори

  Кандидатката за француски претседател Марин Ле Пен изјави дека доколку биде избрана за шеф на државата следната година, ќе ги укине сите субвенции за обновлива енергија и ќе ги отстрани ветерниците за производство на електрична енергија. Марин Ле Пен ќе биде кандидат на партијата на Националното собрание и , идентично како и во 2017 …

Доколку биде избрана за француски престедател Ле Пен ќе ја укине обновливата енергија и ќе инвестира во нуклерани реактори Read More »