• лакост

Ѓоковиќ може да остане без уште еден главен спонзор и 27 милиони долари

Новак Ѓоковиќ откако минатата недела остана без главниот долгогодишен спонзор „Пежо“, можно сега за загуби уште еден, производителот на спортска опрема „Лакост“. Имено, во „Лакост“ размислуваат за прекин на соработката со Ѓоковиќ уште од јануари откако беше депортиран од Австралија и не беше во можност да ја брани титулата на Австралија Опен. Швајцарскиот новинар Бенјамин …

Ѓоковиќ може да остане без уште еден главен спонзор и 27 милиони долари Read More »