Tag : курсна

Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.4967 денари. Американскиот долар вреди 56.9361 денари, додека британската фунта изнесува 73.6399 денари....
Вести Економија Слајдер

Еврото денеска 61.64 денари, пад на акциите на Гранит и ТТК Банка

Слободен печат
Дознајте колку чини еврото денес според средната курсна листа на Народна банка. Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска има вредност од 61.6477 денари....
Вести Економија

Без значителни промени на курсната листа

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ, еврото денеска има вредност од 61.4958 денари. Британската фунта денес чини 71.7906 денари, швајцарскиот франк е 56.2942 денари, а...
Вести Економија

Еврото денеска 61.49 денари, американскиот долар чини 55.36 денари

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народната банка, еврото има вредност од 61.4950 денари. Британската фунта денеска вреди 71.0104 денари, швајцарскиот франк 55.8081, а американскиот долар...