24 C
Скопје

Tag : кумановски театар

Вести Култура

ВИДЕО | Програмите на Кумановскиот театар, разговор со Стерјовска и Тодоровски

Слободен печат
Конкурсите се во јуни и потоа театарот одлучува дали ќе го аплицира тој проект во министерство каде подоцна комисија од миниустертвото одобрува кои проекти ќе...