• кирил пецаков

Бочварски нема да дозволи да бидат оправдание за погрешните одлуки на Општина Охрид, Пецаков вели дека немаат ингеренции да постапуваат по предметот

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков денеска изјави дека општината седум години го паѓала предметот по однос на оспоруваниот хотел во населбата Лагадин, и сега имаат мериторно и правосилно решение на второстепената комисија, потпишано од министерот Благој Бочварски. Министерот пак, изјави дека нема да дозволи ниту тој, ниту Министерството, ниту Владата да бидат оправдание за погрешните …

Бочварски нема да дозволи да бидат оправдание за погрешните одлуки на Општина Охрид, Пецаков вели дека немаат ингеренции да постапуваат по предметот Read More »