• кевин мекбрајд

„Железниот“ Мајк Тајсон најави спектакл против Ленокс Луис!

Мајк Тајсон не успеа да договори ревијален меч со Ивандер Холифилд. Поточно, организаторите не можеа да му платат повеќе од 25 милиони долари, па го најдоа Кевин МекБрајд за ривал на Холифилд, со кого ќе ги вкрсти ракавиците на 5 јуни. Но, ваквиот потег не го обесхрабри „Железниот Мајк“ да се врати од пензија, по …

„Железниот“ Мајк Тајсон најави спектакл против Ленокс Луис! Read More »