6 C
Скопје

Tag : Катица Николовска

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Партиите ќе поминат неказнето за предвреме одржаните митинзи

Лука Андреев
Очекувавме политичките партии да пројават совест и да не функционира се врз основа на казни, изјави членот на Антикорупциската комисија, Катица Николовска, одговорајќи на прашањето...