• јетон шаќири

Шаќири: Решени сме да ги завршиме реформите

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири и вицепремиерот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски денеска се сретнаа со средба со претседателот  на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) Билјана Ивановска. Како што соопшти Министерството за информатичко општество и администрација, целта на денешниот состанок беше да …

Шаќири: Решени сме да ги завршиме реформите Read More »