24 C
Скопје

Tag : јавните седници

Вести Македонија

Скопска Апелација продолжи со одржување на јавните седници и расправи

Слободен печат
Апелацискиот суд Скопје од вчера продолжува со одржување на закажаните јавни седници и расправи, согласно Одлуката за постапување на судовите во Републикава во услови на...