Tag : ивица јакимовски

Вести Ви Препорачуваме Економија

Јакимовски: Ние не сме виновни за пропусти во урбанизмот, сакаме да работиме!

Весна Дамчевска
Градежниот сектор, во 2019 година, учествувал со 5,5 отсто во создадениот бруто домашен производ, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Но, градежништвото памети и...