• инвестициите

ВИДЕО | Јовановиќ: Владата треба да биде поенергична во инвестициите за зелена енергија

Инфлацијата во Македонија како и во скоро сите други земји во светот е во пораст. Она што е важно да се разбере е дека е пост кризна појава. Тоа не е нешто што треба премногу да загрижува, затоа што растото на цените сега се должи на две главни причини – првата е што цената на …

ВИДЕО | Јовановиќ: Владата треба да биде поенергична во инвестициите за зелена енергија Read More »