6.8 C
Скопје

Tag : Институтот за физикална медицина

Вести Регион

Лекарите од Бања Лука маките си ги кажаа преку оваа невообичаена новогодишна елка

И.И.
Незадоволните работници на Институтот за физикална медицина „Д-р Мирослав Зотовиќ“ во Бања Лука минатиот викенд закачија „транспаренти“ на елката која е поставена во сала за...