Tag : инклузивно игралиште

Вести Скопје

Ново инклузивно игралиште за деца со попреченост во Карпош

Слободен печат
Ново детско инклузивно игралиште за деца со попреченост денеска официјално беше отворено во Општина Карпош, на улицата „Веселин Маслеша”. Во игралиштето има поставено адаптирани реквизити...