• инфузија

ФОТО: Османи држи состанок, до него инфузија

Информативниот портал на албански јазик „Ина-онлајн“ објави фоографија од состанок што го држи министерот за надворешни работи Бујар Османи, на која се гледа шише со течност и црево за инфузија. Министерот на фотографијата, која според порталот е направена минатата недела, е свртен со грб, а лево од него се гледа пластичното шише полно со некаква …

ФОТО: Османи држи состанок, до него инфузија Read More »