• имер селмани

Селмани: Алтернатива ќе сака да внесе нешто ново и свое во Владата

Поранешниот министер за здравство и претседателски кандидат, Имер Селмани, вечерва во емисијата „24 анализа“ рече дека државата е пред голем предизвик – дали ќе се продолжи со новото парламентарно мнозинство со постоечката власт или ќе се оди на брзи парламентарни избори. – Или ќе имаме ново неубедливо широко мнозинство, но и тоа е кревко. Анализирајќи …

Селмани: Алтернатива ќе сака да внесе нешто ново и свое во Владата Read More »