• хороскопски знаци

Дневен хороскоп за 3 мај: Погледнете и кон реалноста, не живејте само во фантазиите!

Овен На емотивно поле, повеќето Овни ќе имаат потреба да влезат во домот и таму цeлосно да се опуштат. Најмногу ќе ви годи мирна вечер со саканата личност. На професионално поле, веројатно е дека ќе преуредувате дома, а ќе „спиете“ на работното место. Како да не ви е добро на работа, како да сакате да …

Дневен хороскоп за 3 мај: Погледнете и кон реалноста, не живејте само во фантазиите! Read More »