4 C
Скопје

Tag : Халкбанк АД Скопје

Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Дозволено пречекорување на средства – како до најбрз начин на покривање на вашите моментални потреби?

СП.
Колкупати ви се случило да сфатите дека месецот нема да може да се „покриете“ со платата? И дека ќе ви биде потребна прераспределба или пречекорување...
Ваши финансии - Спонзорирана категорија

Пет начини како да го научите вашето дете да раководи со пари

СП.
Секој родител сака да му обезбеди повеќе на своето дете. Со самото станување родител, нашата одоговорност се зголемува, притоа треба да имаме долгорочен план за...
Вести Економија

Поддршка од Халкбанк за македонските уметници

СП.
Во овие исклучително тешки денови во кои се најдоа голем број на поединци и компании, помошта и поддршката во вистинско време се покажаа како неопходни,...
Вести Економија

Потрошувачки кредит од Халкбанк за здравствени работници со грејс период до 6 месеци и фиксна каматна стапка од 4% во првите две години

СП.
Халкбанк АД Скопје подготви специјален производ – Потрошувачки кредит за здравствени работници, кој е со фиксна каматна стапка од само 4% во првите две години,...
Вести Економија

Халк Корнерот во ТЦ Лептокарија, обезбеден од страна на Халкбанк, е веќе на располагање на граѓаните

СП.
Во средата, официјално завршија активностите околу уредувањето на зелениот корнер, на десната страна од популарната „коцка“ во средината на ТЦ Лептокарија. Уредувањето на овој јавен...
Вести Економија

Беркан Имери именуван за нов претседател на Надзорниот одбор на Халк Осигурување АД Скопје

СП.
Беркан Имери, досегашен неизвршен член на Надзорниот одбор на Халк Осигурување АД Скопје е именуван за нов претседател на НО на осигурителната компанија. Имери во...