• градежници

Бетонот ќе се стврдне, млекото ќе скисне!

Ниту една градежна компанија не побарала да не се работи во неделите, а заблуда е дека само работниците ќе имаат корист од неделата како ден за одмор, бидејќи градежништвото е процес и за архитектите, градежните инженери, менаџерите, но и за работодавачите, дециден е Андреј Серафимовски, претседател на Групацијата за градежништво при Стопанската комора на Македонија. …

Бетонот ќе се стврдне, млекото ќе скисне! Read More »