• горан стојановски

ФИНА ја призна Националната пливачка федерација на претседателот Горан Стојановски

Светската пливачка федерација (ФИНА) го потврди тоа што мнозинството на клубови го искажа на вонредното собрание. Претседателот на Националната пливачка федерација на Северна Македонија, Горан Стојановски е потврден во меѓународните институции, Потсетување дека минатата година пред пет месеци со 23 гласа и три воздржани за нов претседател на ПФСМ беше избран Горан Стојановски. На тогашното …

ФИНА ја призна Националната пливачка федерација на претседателот Горан Стојановски Read More »