• голема

Прво починала нејзината голема љубов, а подоцна и таа добила страшни вести: Животната приказна на актерката крие потресни детали

Ретко кој знае низ какви животни препреки и проблеми поминала оваа актерка, а ги поминува и ден денес… Актерката Марша Крос светската слава ја стекна со улогата на Бри Хоџ во серијата „Очајни домаќинки“, но приватно поминала низ многу потешкотии. Таа се омажи за Том Махони, а со помош на вештачко оплодување доби ќерка на 45-годишна …

Прво починала нејзината голема љубов, а подоцна и таа добила страшни вести: Животната приказна на актерката крие потресни детали Read More »