Tag : глоби

Вести Економија Слајдер

Филиповска – Грашкоска: Угостителските објекти во руралните средини продолжуваат да ги прекршуваат владините мерки

Слободен печат
Претседателката на инспекцисиот совет Магдалена Филиповска Грашкоска информираше за инспекциските надзори за период од 2 до 5 април извршени од страна на шесте државни инспекторати....
Хроника

Казна од 100 дневни глоби за четворица радовишани

Основното јавно обвинителство во Радовиш денеска поднесе предлог за издавање казна против четири лица. Обвинетите​ во три одвоени случаеви постапиле спротивно на Одлуката на Владата...