12.8 C
Скопје

Tag : гетир

Ви Препорачуваме Здравје Магазин Магазин слајдер

Достава на храна до дома: Крајот на зелените пазари какви што ги знаеме?

А.Т.
За само година ипол, целосно се смени животот на планетава. Панденмијата и нејзиниот главен актер, непредвидливиот Ковид-19, воведоа нов ред. Дали локалните карантини, кои еве...