• георгиевски

Кој се срами од Рамковниот

Дваесет годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор беше одбележана со голема прослава, на која не дојдоа двајцата живи потписници, поранешните лидери на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ, Љубчо Георгиевски и Бранко Црвенковски. А не дојде ниту сегашниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски. Го оставија Зоран Заев сам да се справува со „наследството“ што му го …

Кој се срами од Рамковниот Read More »