• георгиев

Важноста на Преспа форумот за дијалог по блокадата од Бугарија, анализираат Георгиев и Димовски

Поранешниот пратеник на СДСМ, Гордан Георгиев и поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ денеска дебатираа на Телевизија 24 за важноста на Преспа форумот кој се одржува денес и за блокадата од страна на Бугарија. „Пораките од високите претставници на ЕУ и САД се важни, но тоа се пораки кои често се повторуваат уште пред одржувањето на референдумот …

Важноста на Преспа форумот за дијалог по блокадата од Бугарија, анализираат Георгиев и Димовски Read More »