Tag : Галикул

Културен печат

Галикул: Награда „Тодор Чаловски“ за „Ќе фатит бран“ на Д.А. Лори

Тони Димков
Новата поетска книга „Ќе фатит бран“ од поетесата Долорес Атанасова-Лори е добитник на наградата „Тодор Чаловски“ за 2019-2020 година во областа на поезијата, книжевната критика,...