• функција

Д-р Исјановски се откажа од советничкото место: Треба човек да има образ и да биде скромен

Директорот на Здравствен дом, доктор Виктор Исјановски се повлече од советничкото место во скопската општина Карпош, каде што беше и носител на листата, вели тој во изјава за Локално. -Пред се помислив да не има некој конфликт на интереси бидејќи сум на позиција на една голема државна функција како директор на Здравствениот дом-Скопје имам доста …

Д-р Исјановски се откажа од советничкото место: Треба човек да има образ и да биде скромен Read More »