• фудбалска репрезентација на исланд

Виси натпреварот помеѓу Англија и Исланд, Ливерпул службено ќе го загуби во ЛШ

Ноемвриската репрезентативна пауза во време на пандемијата на коронавирусот им претставува вистински кошмар на селекциите кога станува збор за доаѓањето на фудбалерите. Од овие проблеми не е исклучена ниту фудбалската репрезентација на Англија поради новите ограничувања кои ги наметна британската влада и постои можност селекцијата на Исланд да не биде во можност да допатува во …

Виси натпреварот помеѓу Англија и Исланд, Ливерпул службено ќе го загуби во ЛШ Read More »