Tag : француски синдикат цгт

Вести Свет

Француската влада доставила предлог за решавање на кризата со пензиската реформа

Слободен Печат
Францускиот премиер Едуард Филип вечерва изјави дека на синдикатите ќе им испрати пишани предлози за владиниот план за пензиска реформа и додаде дека се надева...