Македонската публика ги обожава: Женската група „Фрајле“ со настап во Скопје!

Веќе традиционално средите во единствениот музички бар кај нас се резервирани за уникатни музички патувања. Овој пат, односно на 23 септември, во Intermezzo Music Bar доаѓаат девојките кои пеат песни од Тоше, имаат дует со Тијана, освоија награда на минатогодишниот Макфест – ако се уште не претпоставивте, станува збор за популарниот женски бенд од соседството …

Македонската публика ги обожава: Женската група „Фрајле“ со настап во Скопје! Read More »