Tag : финансиска писменост

Вести Економија

Граѓаните до утре може да се пријават за Деновите на финансиска писменост

Слободен печат
Утре завршува рокот за пријавување на граѓаните за предвидените едукативни видео презентации на темите Монетарна политика, Финансиска стабилност и Платен систем и платежни услуги, што...
MacedonianAlbanian