Tag : фигури

Вести Скопје Слајдер

Фигурите за шах погрешно наредени

Откако граѓаните по социјалните мрежи објавија фотографии од празната шаховска табла поставена на Зелениот кров во ГТЦ,  денеска фигурите беа изнесени од магацинот каде беа...