• европско првенство во фудбал

ФОТО | И овие убавици победија: Најзгодните жени на италијанските фудбалери

Заврши Европското првенство во фудбал, а страстите сѐ уште не стивнуваат. Фудбалерите и на Англија и на Италија привлекоа огромно внимание, но исто така и нивните избранички. Фудбалерите на Италија се новите прваци на Европа, а нивните избранички често ги бодрат од трибините и им беа огромна поддршка во текот на драматичното првенство и финалето. …

ФОТО | И овие убавици победија: Најзгодните жени на италијанските фудбалери Read More »