И доктор Емилија Костоска го победи Ковид 19, прилепската болница ја испрати дома

Инфектологот во прилепската општа болница Борка Талески, Емилија Костовска денеска си замина дома со два негативни резултати за коронавирус. Персоналот со честитки и желби за добро здравје ја испрати колешката дома, посакувајќи и успешна понатамошна работа. -Секоја болница е посебно важна за здравствениот систем. Секоја болница а посебно секое болничко одделение е едно големо семејство …

И доктор Емилија Костоска го победи Ковид 19, прилепската болница ја испрати дома Read More »