ФОТО: „Тајната ќерка” на Владимир Путин сака да биде во центарот на вниманието

Руската студентка, која медиумите ја окарактеризираа како „тајна ќерка“ на претседателот Владимир Путин, вели дека го сака „она што е во центарот на вниманието“ откако го доби името за наводно дете што го имал со наводната љубовница Светлана. Луиза Розова, позната и како Елизавета Кривоногих, зборуваше за нејзиниот новооткриен статус на платформата за социјални медиуми …

ФОТО: „Тајната ќерка” на Владимир Путин сака да биде во центарот на вниманието Read More »