• ек извештај

ВИДЕО | Фидановски: На новинарите им се закануваат, а никој не одговара

Вчера се огласи и ЗНМ повторувајќи го извештајот на ЕК – зголем број напади врз медиумските работници, финансиски проблеми на медиумите, лош социоекономски статус на новинарите. За овие теми денес во Утрински Брифинг разговаравме со Зоран Фидановски, новинар и член на совет на АВМУ. -Имаме над 20 напади врз новинарите од кои само еден има …

ВИДЕО | Фидановски: На новинарите им се закануваат, а никој не одговара Read More »