Tag : дрогата

Магазин Семејство

Неверојатни фотографии од зависници кои се тргнале од дрогата (ФОТО)

Слободен печат
Зависноста од дрогата е многу сериозен проблем кој ги погодува младите луѓе ширум светот. Без оглед на причината за употреба на дрога на прво место,...
Жена Магазин Семејство

Мајка објавила фотографија од СИНОТ за да покаже колку ДРОГАТА ГО УНИШТИЛА за само 7 месеци! (ФОТО)

Слободен печат
Загрижената мајка ја споделила фотографијата од својот син зависен од дрога, односно две фотографии направени со разлика од само седум месеци, на втората тој изгледа...