Tag : дозвола за работа

Вести Свет

Половина милион граѓани на ЕУ ќе мораат да ги обноват документите за да останат во Велика Британија

Слободен печат
Околу половина милион граѓани на Европска Унија, кои живеат во Велика Британија ќе мора да аплицираат за нов имиграциски статус што им е потребен да...
Вести Свет

ТРАГЕДИЈА ВО ИНДИЈА: Кучиња скитници смртно искасале штотуку родено бебе

Слободен Печат
Кучиња скитници смртно искасале бебе кое се родило само три часа претходно во болница во Индија. Кучињата преку прозорец влегле во операциската сала, каде штотуку...