ЌЕРКАТА НА РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ИТНО ОПЕРИРАНА: Доживеала ИСТА НЕСРЕЌА како пред неколку години!

Загребската актерка Луција Шербеџија (46), ќерката на Раде Шербеџија која беше во брак со актерот Филип Гајиќ, во средата итно беше оперирана и како што пренесуваат хрватските медиуми бидејќи таа повторно го скршила колкот. Поради долгото опоравување кое ќе и биде потребно на актерката одложена е и премиерата на новата претстава на театарот Хотел Булиќ, …

ЌЕРКАТА НА РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА ИТНО ОПЕРИРАНА: Доживеала ИСТА НЕСРЕЌА како пред неколку години! Read More »