• донесе

ВИДЕО | Од старата тераса направила оаза за уживање: Трансформација која сигурно ќе ви донесе многу идеи и на вас!

Пролетта пристигна, иако времето е променливо, наскоро се очекува стабилизација, а тоа всушност е вистинското време за уредување на вашата тераса која ќе можете да ја користите дури до есента. Оваа девојка докажа дека за трансформација на терасата или било кој друг простор не се потребни многу пари, туку малку идеи и добра организација. Таа …

ВИДЕО | Од старата тераса направила оаза за уживање: Трансформација која сигурно ќе ви донесе многу идеи и на вас! Read More »