• домашни производи

Спасовски: Инспекциите ќе проверат дали, каде и зошто има поскапувања на домашните производи

Премиерот Оливер Спасовски денеска соопшти дека веќе им дал налог на инспекциски служби да проверат дали, каде и зошто има поскапувања на домашните производи по воведувањето на платежните картички. Според Спасовски, зголемувањето на цените кое го има во некои продавници, не може да биде никако врзано со платежната картичка зашто со неа се зголемува куповната …

Спасовски: Инспекциите ќе проверат дали, каде и зошто има поскапувања на домашните производи Read More »