• Дојави за бомби

Малолетникот кој праќаше лажни дојави за бомби доби кривична пријава за „тероризам“

Поднесена е кривична пријава против малолетник од Скопје за сторено кривично дело „тероризам” Секторот за борба против тероризам, насилен екстремизам и радикализам при Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал до Основно јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција денеска поднесе кривична пријава против 15-годишник од Скопје, за сторено кривично дело „тероризам”, …

Малолетникот кој праќаше лажни дојави за бомби доби кривична пријава за „тероризам“ Read More »