• Димитров

Димитров за ЕУ иднината на Западен Балкан: Ако една соба во европската куќа е без вода, струја и греење, ќе страда целата куќа

За Грција, мислам дека и за многу други земји членки, но не за сите, јасно е дека овој регион е дел од Европа. Замислете си една куќа и таа куќа е Европската Унија и во куќата постои една соба која нема вода, нема електрична енергија, ни греење. Куќата ќе страда, не само собата, рече заменик-претседателот …

Димитров за ЕУ иднината на Западен Балкан: Ако една соба во европската куќа е без вода, струја и греење, ќе страда целата куќа Read More »